Skip to content

ششمین جلسه «باغ بیدار» در دارالاکرامِ البرز برگزار شد

new 2 ششمین جلسه «باغ بیدار» در دارالاکرامِ البرز برگزار شد

ششمین جلسه از سلسله‌کارگاه‌های «باغ بیدار» روز ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ در شعبه البرز دارالاکرام و خانه فرهنگی غدیر تشکیل شد.

این نشست با تسهیل‌گری خانم میترا قربانی و با حضور دانش‌آموزان پایه پنجم ابتدایی برگزار شد و تمرکز اصلی آن بر تقویت مهارت خوانایی و روان‌خوانی دانش‌آموزان بود.

در این جلسه، برنامه‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده بود که دانش‌آموزان با مشارکت فعال، خواندن صحیح و شمرده را تمرین کنند و درک بهتری از متن به دست آورند. فضای کارگاه نیز به شکلی تعاملی پیش رفت تا دانش‌آموزان بتوانند بدون اضطراب، تمرین کنند، اشتباه کنند و مهارت‌های خود را گام‌به‌گام بهبود بخشند.

در نهایت این نشست، با پذیرایی از دانش‌آموزان و اهدای کتاب و لوازم‌تحریر به آنان به پایان رسید.

سلسله‌کارگاه‌های «باغ بیدار» به‌صورت مستمر در شعبه البرز برگزار می‌شود و هدف آن ارتقای مهارت‌های آموزشی و فردی دانش‌آموزان از طریق فعالیت‌های گروهی، گفت‌وگو و تمرین‌های هدفمند است.

۱۲۳ ششمین جلسه «باغ بیدار» در دارالاکرامِ البرز برگزار شد