Skip to content

تلاش برای تداوم حمایت‌ها در میانه نگرانی برای آینده کودکان

بچه تلاش برای تداوم حمایت‌ها در میانه نگرانی برای آینده کودکان

 

دارالاکرام (به‌مهربانی) ضمن عرض تسلیت به خانواده آسیب‌دیدگان دی ماه 1404، نگرانی عمیق خود را درباره ایران، اوضاع عمومی جامعه و آسیب‌های متوجه کودکان ابراز می‌دارد. طبق قوانین بین‌المللی افراد زیر 18 سال کودک خوانده می‌شوند و ضروری است که در بحران‌های سیاسی و اجتماعی، توسط همه گروه‌ها و جریان‌ها در حاشیه امن قرار بگیرند.

دارالاکرام (به‌مهربانی) برای پشتیبانی از 8000 فرزند بورسیه‌شده‌اش در ایام قطعی اینترنت، فعالیت خود را به اشکال مختلف ادامه داده است. مددکاران ما با گروه‌های حساس در ارتباط بودند و نگرانی‌های مادارانه‌ و پدرانه‌شان را با  آنها در میان گذاشته‌اند. سایر فعالیت‌ها از جمله پیگیری وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، بررسی پرونده‌ها و تصویب دانش‌آموزان جدید و همچنین پیگیری برای واریز بورسیه دی‌ماه بچه‌ها از طریق سامانه آنلاین به‌مهربانی در حال انجام است.

در هر رویدادی گروه‌های حساس جامعه بیش از سایرین در معرض آسیب قرار می‌گیرند. دارالاکرام (به‌مهربانی) با توجه به تورم موجود از ابتدای سال  1404 با همراهی 2700 حامی خود، افزایش 80 درصدی بورسیه تحصیلی بچه‌ها را محقق نمود اما به ‌نظر می‌رسد با توجه به تحولات موجود، گرانی و تورم، باز هم به نقطه اول سال بازگشته‌ایم.

ما به عنوان یک نهاد مدنی که امید جزء جدایی‌ناپذیر آن است کماکان به وظایف خود در حمایت از تحصیل دانش‌آموزان ادامه می‌دهیم با این حال بسیار بیمناک حال ایشان و خانواده‌هایشان هستیم.

رشد و توسعه نیازمند صلح و مدارا است؛ امیدواریم که سایه صلح و توسعه بر سر مردمان این خاک باشد.