Skip to content

سفر زیارتی دو دانشجوی دارالاکرام قم به کربلای معلی

photo21982597568 سفر زیارتی دو دانشجوی دارالاکرام قم به کربلای معلی

سفر زیارتی دو دانشجوی دارالاکرام قم به کربلای معلی

مؤسسه خیریه دارالاکرام قم در اقدامی ارزشمند در مهر ماه ۱۴۰۴ زمینه سفر زیارتی دو تن از دانشجویان دختر عضو مؤسسه را به کربلای معلی فراهم کرد.

پس از برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان و با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، مقرر شد دو تن از دانشجویان علاقه‌مند به زیارت عتبات عالیات که تاکنون توفیق آن را نداشتند، به صورت رایگان همراه با دانشجویان دانشگاه طلوع مهر به این سفر معنوی اعزام شوند.

برنامه‌ریزی و اجرای این سفر به همت همیار گرامی، آقای دکتر رئیسی و با همکاری نزدیک مؤسسه انجام گرفت. همچنین مدیر دارالاکرام قم با پیگیری امور مربوط به گذرنامه و تأمین هزینه‌های مورد نیاز، شرایطی آسان و بدون دغدغه را برای دانشجویان فراهم کرد.

این سفر معنوی شور و اشتیاق زیادی در میان دانشجویان ایجاد کرده و انگیزه‌ای تازه برای تلاش علمی و رشد معنوی آنان به همراه داشته است. مؤسسه دارالاکرام قم نیز اعلام کرد در آینده با همراهی همیاران موسسه، برنامه‌هایی برای اعزام دیگر دانشجویان فعال و موفق به زیارت عتبات عالیات در نظر دارد تا آنان نیز از این تجربه معنوی بهره‌مند شوند.

اقدام اخیر دارالاکرام، نمونه‌ای از توجه این مؤسسه به رشد معنوی و اجتماعی فرزندان خود است؛ نهادی که می‌کوشد همواره با فراهم‌سازی فرصت‌های آموزشی، فرهنگی و معنوی، در مسیر تعالی علمی و اخلاقی دانش‌آموزان و دانشجویان گام بر‌دارد.