Skip to content

برگزاري دهمین کارگاه کتاب‌خوانی «باغ بیدار» در دارالاکرام قم

photo218580542441 برگزاري دهمین کارگاه کتاب‌خوانی «باغ بیدار» در دارالاکرام قم

برگزاري دهمین کارگاه کتاب‌خوانی «باغ بیدار» در دارالاکرام قم

مؤسسه دارالاکرام شعبه قم، دهمین دوره از کارگاه‌های کتاب‌خوانی «باغ بیدار» را روز پنج‌شنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ با حضور گروهی از دانش‌آموزان بورسیه‌شده برگزار کرد.

در این برنامه دو کارگاه مجزا ویژه دختران و پسران ۷ تا ۱۲ سال تشکیل شد. کارگاه دختران با حضور ۱۷ دانش‌آموز و با تسهیلگری خانم قاسمی به بررسی و خوانش کتاب «داستان قنات» اختصاص داشت. همچنین کارگاه پسران با حضور ۴ دانش‌آموز و با تسهیلگری خانم حیدرلو پیرامون کتاب «سفرهای سندباد» برگزار شد.

در طول برگزاری این نشست‌ها، دانش‌آموزان به‌صورت نوبتی بخش‌هایی از کتاب‌ها را با دقت و تمرکز خواندند و تسهیلگران با توضیح مفاهیم، گفت‌وگو وپاسخ به پرسش‌های شرکت‌کنندگان، به درک بهتر محتوای کتاب‌ها کمک کردند. فضای کارگاه صمیمی و پرنشاط بود و فرصتی برای افزایش اعتماد‌به‌نفس و تمرین بیان مؤثر فراهم شد.

در پایان این برنامه، از دانش‌آموزان با پذیرایی و اهدای یادبود فرهنگی تقدیر شد. این کارگاه‌ها با استقبال و علاقه‌مندی دانش‌آموزان روبه‌رو شد و شرکت‌کنندگان خواستار تداوم برگزاری چنین برنامه‌های فرهنگی در آینده شدند.