Skip to content

کسب کمربند مشکی دان 2 تکواندو توسط دانش‌آموز ممتاز دارالاکرام آستارا

photo 2025 09 02 10 41 00 کسب کمربند مشکی دان 2 تکواندو توسط دانش‌آموز ممتاز دارالاکرام آستارا

امیر، دانش‌آموز پایه ششم دبستان و عضو مؤسسه دارالاکرام آستارا، در تابستان ۱۴۰۴ با پشتکار و علاقه شخصی خود موفق به دریافت کمربند مشکی دان ۲ تکواندو شد. او که همواره با وضعیت تحصیلی مطلوب و معدل بیست در جمع دانش‌آموزان ممتاز قرار دارد، این بار در عرصه ورزش نیز خوش درخشید و افتخاری دیگر رقم زد.

امیر بیش از پنج سال است که به‌عنوان عضو فعال مؤسسه دارالاکرام آستارا در کنار تحصیل، در زمینه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی حضور دارد. حمایت‌های این مؤسسه، شامل تأمین امکانات آموزشی و ورزشی، نقش مهمی در شکوفایی استعداد او ایفا کرده و مسیر دستیابی به این موفقیت ورزشی را برایش هموار ساخته است.

این دانش‌آموز پرتلاش با انگیزه فردی و تلاش مستمر توانست جایگاهی ارزشمند در رشته تکواندو به دست آورد. موفقیت اخیر امیر نمونه‌ای روشن از پیوند میان تحصیل، ورزش و حمایت‌های هدفمند مؤسسه دارالاکرام آستارا است.

مؤسسه دارالاکرام آستارا علاوه بر ارائه بورسیه‌های تحصیلی، مجموعه‌ای از خدمات حمایتی در حوزه‌های سلامت، معیشت، کارآفرینی، روانشناسی، هنر و ورزش ارائه می‌دهد. این مؤسسه با فراهم کردن امکانات و شرایط مناسب، تلاش می‌کند استعدادهای ورزشی، علمی و فرهنگی دانش‌آموزان را پرورش داده و آنان را برای آینده‌ای روشن‌تر آماده سازد.