Skip to content

آنچه در خانه‌ی کرامت البرز و غدیر در آخرین ماه ۱۴۰۳ گذشت…

از جمله فعالیت‌هایی که در خانه کرامت البرز و غدیر در اسفند ماه ۱۴۰۳  انجام گرفت شامل: 

۱. برگزاری مرحله‌ی دوم آزمون سنجش درسی ابتکار البرز و مشخص شدن نتایج آن. در کنار این آزمون نیز برای مادران ارجمند نیز جلسات گروهی مشاوره و مددکاری برگزار شد.

۲. برگزاری جلسات مشاوره توسط مشاور دفتر طبق برنامه‌ی تدوین شده توسط همکاران بخش مددکاری اجتماعی.

۳. مددکاری حضوری در این ماه نیز انجام شد. بخشی از این مددکاری مرتبط با خانواده‌های محترم دانش‌آموزان البرز بود که حضوری به وضعیت و شرایط آنها رسیدگی شد و بخشی نیز مرتبط با خانواده‌هایی بود که به‌ تازگی به دفتر معرفی شده بودند و باید جهت تکمیل پرونده‌شان مددکاری حضوری نیز انجام می‌گرفت‌.

۴. اهدای سبد کالا به همه‌ی ۷۰ خانواده و اهدای بن لباس و کفش. به دلیل نزدیکی عید و تلاقی آن با ماه مبارک رمضان گزارش تکمیلی آن مجزا تقدیم مخاطبان شد.

۵. برگزاری افطاری برای خانواده‌های مورد حمایت غدیر و دارالاکرام که بانی آن آقای گیتی‌نژاد یکی از حامیان موسسه دارالاکرام بود. در این برنامه به دانش‌آموزان موفق در آزمون مرحله‌ی دوم سنجش علمی، تقدیرنامه و کارت هدیه اهدا شد.

۶. برگزاری آخرین نشست از سلسله جلسات «بامن بخوان» که با همکاری موسسه‌ی سروش مولانا، خانه فرهنگی غدیر و دار الاکرام برگزار شد؛ حامی مالی این سلسله جلسات شرکت صحت صنعت بود.

۷. برگزاری سلسله جلسات ماه مبارک رمضان که تا به اینجا طبق برنامه برگزار شده و تا پایان این ماه ادامه خواهدداشت؛ در این جلسات اساتید ارجمندی همچون سرگلی، مهدوی و شفتی حضور خواهند داشت.

۸. ویژه‌نامه «ارمغان نوروزی»، دوماهنامه کوچه و پادکست دوازدهم رادیو کوچه منتشر شد.

۹. جلسات حلقه‌های مطالعاتی، روزنه، اشارت و دریچه در این ماه برگزار شد.

به طور کلی؛ امسال با تمام فراز و فرودهایش سعی شد طبق برنامه‌ی سالانه که در اول سال طراحی شده‌بود و بر اساس خرد جمعی، برنامه‌ها عملیاتی شود و با توجه به نتایج حاصل در این ماه دو جلسه جهت بررسی نتایج و پرداختن به برنامه‌ها و مسائل سال آینده برگزار شد. امید است با لطف حضرت حق و همیاری همراهان، سال آینده سالی بهتر از امسال در جهت  کارایی مجموعه و خدمات بهتر به مخاطبان خویش باشد.

با ما در تماس باشید🙂