Skip to content

پویش «بازگشت به مدرسه» در دارالاکرام البرز پایان یافت

IMG 8426 پویش «بازگشت به مدرسه» در دارالاکرام البرز پایان یافت

آخرین مرحله از پویش «بازگشت به مدرسه»، در دارالاکرام البرز و خانه‌ی فرهنگی غدیر ۷ مهرماه ۱۴۰۴ اجرا شد.

در ادامه پویش بازگشت به مدرسه، مجمع خیرین، بنیاد علوی، دارالاکرام البرز و غدیر مرحله نهایی توزیع پک‌های لوازم‌تحریر را در چند استان کشور با موفقیت به پایان رساندند. این اقدام که در راستای حمایت از دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار صورت گرفت، اقلام تحصیلی ضروری در میان دانش‌آموزان استان‌های البرز، سیستان، خراسان و تنکابن توزیع شد.

سهم دارالاکرام البرز و غدیر در این مرحله از ۲۴۰ پک، ۶۰ پک کامل بود که بخشی از آنها با اقلام ارسالی شرکت «نگار نوشت ساتیار» تلفیق و در اختیار دانش‌آموزان پایه‌های دهم تا دوازدهم قرار گرفت. علاوه‌براین، ۹۰ پک همراه با کتاب داستان و کمک آموزشی نیز به مجموعه آموزشی سلمان فارسی در سیستان، ۳۲ پک به شهرستان مینودشت در استان خراسان و ۹ پک به دانش‌آموزان تنکابن ارسال‌شد. همچنین، ۴ پک ویژه نیز برای خانواده‌های مورد حمایت غدیر و دارالاکرام البرز در تهران اختصاص یافت تا در شرایط اقتصادی سخت، کودکان این خانواده‌ها نیز از امکانات آموزشی لازم بهره‌مند شوند.

هر پک شامل اقلام متنوع و کاربردی از جمله ۷ دفتر، پاک‌کن، مداد رنگی، ۴ عدد خودکار، تراش، کیف کوله‌پشتی، چسب، کیف طلقی، قیچی، مداد و دفترچه یادداشت است. ارزش ریالی هر بسته بین ۹۰۰ تا یک میلیون تومان برآورد شده است که این نشان‌دهنده کیفیت و اهمیت بالای اقلام ارائه شده‌است.

این مرحله از توزیع، در ادامه دو مرحله پیشین انجام شد که در آنها بسته‌های لوازم‌تحریر برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی و دبیرستان با همکاری خیریه مهر گیتی، مجمع خیرین محبت، موقوفه مرحوم تره‌خانی و مجموعه شمیم کوثر به همراه دارالاکرام البرز و خانه فرهنگی غدیر توزیع شده بود. این همکاری‌های چندجانبه باعث شد تا پوشش گسترده‌تر و مؤثرتری در زمینه حمایت آموزشی ایجاد شود.

 هدف اصلی این اقدامات، تأمین نیازهای آموزشی و رفاه تحصیلی دانش‌آموزان به ویژه در مناطق کم‌برخوردار است تا مسیر تحصیل برای آنان هموارتر شده و انگیزه آنها برای پیشرفت تحصیلی افزایش یابد. همچنین؛ این پروژه‌ها علاوه بر کمک به دانش‌آموزان، فرهنگ همیاری و مشارکت اجتماعی را نیز در جامعه ترویج می‌کند.