Skip to content

بزرگداشت روز های مهم در خیریه دارالاکرام

15 جولای روز جهانی مهارت های جوانان بر همگان به ویژه جوانان دارالاکرام مبارک

در اغلب کشورهای جهان به ویژه کشورهای در حال توسعه بسیاری از جوانان در شرایطی فارغ التحصیل می شوند که مهارت های مورد نیاز شغلی را کسب نکرده اند و در حالی وارد بازار کار می شوند که از مهارت های لازم برخوردار نیستند.

با توجه به نقش موثری که توانمندی در این مهارت ها می تواند در آینده شغلی جوانان و نوجوانان ایفا کند، دارالاکرام با برگزاری جلسات مشاوره و هدایت تحصیلی، بسترهای لازم را برای مهارت آموزی و اشتغال دانش آموزان کم برخوردار خویش فراهم ساخته است. بدین ترتیب این دانش آموزان متناسب با علاقه و توان مالی دست به انتخاب رشته زده و آینده ای با ثبات و ایمن را برای خویش رقم می زنند.

آموزش مهارت های فنی و حرفه ای؛ راهکاری برای تضمین آینده شغلی جوانان کشور
https://bemehrbani.com/blog/?p=7599

کارآفرینی و اشتغال زایی در جامعه
https://bemehrbani.com/blog/?p=7757

اشتغال و بیکاری جوانان
https://bemehrbani.com/blog/?p=8041


شعبه ی خمین :

بزرگداشت روز جهانی زن

اولین مراسم بزرگداشت روز جهانی زن در ریاضیات، گرامیداشت روز تولد بانوی ریاضی جهان، مریم میرزاخانی با تجلیل از اندیشمندان و فرهیختگان زن ریاضی در شهرستان خمین با همکاری، فرمانداری، خانه ریاضیات شهرستان خمین، بنیاد علمی نخبگان استان مرکزی و دارالاکرام شعبه خمین باحضور مسئولین شهر برگزار شد و در ادامه در مورد فعالیتهای خانه ریاضیات و موسسه دارالاکرام به حضار توضیحاتی ارائه شد و همچنین طی این جلسه مقرر شد این مرکز برای آموزش درس ریاضیات جهت دانش آموزان موسسه همکاری لازم را داشته باشند💐💐


شعبه ی شوش :

روز جهانی مبارزه با کودکان کار

موسسه خیریه دارالاکرام، حامی تحصیل کودکان کم برخوردار، روز جهانی مبارزه با کار کودک را گرامی می دارد

دغدغه و محور اصلی فعالیت های موسسه خیریه دارالاکرام پیشگیری از بازماندگی تحصیلی کودکان کم برخوردار و ممانعت از پیوستن آنان به خیل عظیم کودکان کار است. این حمایت ها به گونه ای برنامه ریزی شده است تا ضمن حفظ کرامت افراد، از تکرار چرخه فقر جلوگیری کرده و از این کودکان آینده سازانی موفق، مستقل و شهروندانی کارآمد بسازد.
.
ما در دارالاکرام دانستیم حمایت از کودکان کم برخوردار جامعه می تواند از فاجعه کار کودکان و عواقب اجتماعی آن پیشگیری کند
.
تا دیر نشده شما نیز در حمایت از کودکان کار به ما بپیوندید.

https://bemehrbani.com/blog/?p=8000

مقالات ما با موضوع “کار کودک” در بلاگ به مهربانی:

سرنوشت کودکان کار در هاله ای از ابهام:
https://bemehrbani.com/blog/?p=7…


روز معلم بر همه معلمان و مربیان مبارک


زمزمه مهربانانه معلم است که از طفل گریزپای، طالبی مشتاق می سازد. معلمان پیام آوران عشق و آگاهی اند. آنان سرآمد نیکوکاران اند. طی سال های اخیر کم نبوده اند معلمان فداکاری که نجات جان دانش آموزان شان را بر نجات جان خویش مقدم شمرده و بی هیچ درنگ، تامل، یا عاقبت اندیشی به استقبال خطر رفته اند؛ برخی جان فدا کرده اند و برخی آسیب دیده و مجروح به زندگی خویش ادامه داده اند.
حسن امیدزاده معلم گیلانی که چند سالی پس از واقعه آتش سوزی و نجات دانش آموزانش با تنی مجروح و رنجور زیست، دیگری حمیدرضا گنگوزهی، معلمی از اهالی سیستان و بلوچستان بود که برای نجات دانش آموزانش جان سپرد. سال گذشته نیز خبر فداکاری و درگذشت مریم اربابی در رسانه ها پیچید. این معلم فداکار حتی در بستر بیماری با تنی رنجور و سینه ای مجروح از بیماری کرونا، کلاس درس و دانش آموزانش را تا واپسین دم رها نکرد.

موسسه خیریه دارالاکرام در پی پاسداشت فداکاری این معلم بزرگ در مراسم جایزه سالانه به مهربانی که به مناسبت روز جهانی کودک برگزار شده بود، ضمن تجلیل از وی، لوح تقدیری را به خانواده ایشان تقدیم کرد.

امید است تا فرصت باقی است با ارج نهادن به مقام شامخ معلم، قدردان زحمات آنان باشیم.

https://darolekram.com/بیانیه-هیئت-داوری-جایزه-سالیانه-موسسه/
https://bemehrbani.com/blog/آتش-جان-معلم-فداکار-را-گرفت/


29 آوریل روز جهانی روانشناس و مشاور بر همه روانشناسان و مددکاران مبارک


زمانی که کودکی فاقد سرپرست موثر تحت فشارهای شدید روحی و جسمی قرار دارد، زمانی که مادر سرپرست خانوار با مشقت و رنج فراوان بار زندگی فرزندانش را بر دوش می کشد و با نومیدی و نگرانی روزگار می گذراند، زمانی که نوجوان مستعدی به دلیل مشکلات مالی خانواده در خطر ترک تحصیل قرار دارد و هر روز با دلهره و دلواپسی به مدرسه می رود، زمانی که کارد به استخوان رسیده است، در همه این زمان ها دارالاکرام سعی می‌کند با همیاری و همراهی مشاورین و متخصصین زبده روانشناس، و مددکاران متبحر و دلسوز در کنار این کودکان و مادران شان قرار بگیرد.

شما، آری شما مددکار و روانشناس عزیز؛
شما نیز می توانید برای کمک به فرزندان ایران، به خانواده بزرگ دارالاکرام بپیوندید.

 


روز دندانپزشک


روز دندانپزشک مبارک

موسسه خیریه دارالاکرام ضمن گرامیداشت روز ۲۳ فروردین، روز دندانپزشک، از دندانپزشکانی که در حمایت از دانش آموزان کم برخوردار با این موسسه همیاری می کنند قدردانی می نماید.

 


شعبه ی تهران :

13 آبان، مصادف با روز دانش آموز بر همه مشتاقات تحصیل مبارک باد


13 آبان روز دانش آموز
دانش‌آموز کسی است که در پی دانش آموختن است، او تشنه دانستن است. او می‌داند که برای فتح فرداهای روشن بدون دانایی و توانایی ممکن نیست و در حصار تنگ کتاب‌های درسی محدود نمی‌ماند و آفاق مطالعه خود را گسترش می‌دهد و به جهان تازه پنجره‌ها می‌گشاد، تا نفسی تازه در هوایی تازه را تجربه کند.

دانش‌آموزان، آینده‌سازان این کشور هستند. امروزه آنچه برای دانش‌آموز، با اهمیت تلقی می‌شود، آموختن، علم آموز و کسب دانش همراه با آرامش است و برای دانش آموز آن چه اصالت دارد، افتخار آفرینی، ایمان، عدالت و کرامت انسانی است.

ايران در سيزدهم آبان درخشيد و هر يک از تشعشع‌های اين درخشش مدیون يک جوان دانش‌آموز ایرانی بود. درخششی كه هنوز ادامه دارد و از فروغ آن ايران درخشان است.

13 آبان روز دانش آموز

سیزدهم آبان، روز «دانش آموز» نامیده شده است. توجه به دانش آموزان، از دو نظر اهمیت دارد: نخست آن که آنان قشر گسترده ای از جمعیت کشور را دربرمی گیرند و دیگر این که آنان آینده سازان کشور هستند و چگونگی گذران این دوره از زندگی، تأثیر بسیاری بر شیوه زندگی آنان در آینده می گذارد. بنابراین، برای داشتن جامعه‌ای پویا و پیشرو، باید  عدالت اجتماعی و آموزشی برای همه مشتاقان تحصیل یکسان باشد و  وظیفه همه است که به آنان اهمیت داده و مورد احترامشان قرار دهند.

موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام با نگرش به احترام ” اصل کرامت انسانی”  در تلاش می باشد تا با جلب مشرکت های مردم نیکوکار در نقاط کم برخوردار کشور، از دانش آموزان مستعد و فاقد سرپرست موثر حمایت تحصیلی نماید و تاکنون که بیش از 17 سال از فعالیت خود را آغاز نموده است بیش از 3000 دانش آموز را بورسیه تحصیلی نموده و بر این باور است که هیچ دانش آموزی نباید از تحصیل و عدالت آموزشی که حق اوست، بازبماند.

به مهربانی


9 دسامبر (18 آذر) برابر است با روز جهانی مبارزه با فساد


9 دسامبر (18 آذر) برابر است با روز جهانی مبارزه با فساد.

دارالاکرام و روز جهانی مبارزه با فساد با رویکرد “فساد صفر درصد- توسعه 100 درصد” شعار امسال این روز جهانی است که بسیار دقیق و زیبا بیان شده است.

قسمت اول :

اصل “شفافیت مالی” لازمه توسعه و ماندگاری هر سازمان و نهادی است. اگر این اصل، عنصری جدایی ناپذیر در حکمرانی مطلوب و موفق دولت هاست، اهمیتش برای موسسات خیریه که فقط اعتماد عمومی را سرمایه خویش دارند دو چندان است.
شفافیت، مبارزه با فساد مالی و پولشویی، مولفه های هویت بخش موسسات مدنی هستند که میتوان اینگونه از آنها تعبیر کرد: نشانی از مرگ و زندگی، از بودن و نبودن از گم کردن مسیر و در راه بودن، از فراموشی اهداف و روز مرگی و هضم شدن تا پایمردی بر اصول یک مرکز مردم نهاد.

موسسه دارالاکرام با هدف حمایت تحصیلی از دانش آموزان مستعد و واجد شرایط، در منشور و اساس نامه خویش و در روش و منش اجرایی خود از دو زاویه به این موضوع می نگرد که در نگاهی عمیق تر هر دو به یک ریشه برمی گردد.

اول: مسئولیت انسانی و اخلاقی در امانت داری اموالی که در اختیارش قرار میگیرد. خداوند حکیم آنچنان چرخ روزگار را به گردش آورده که هر نوع خیانت و خروج از ضوابطش، برکت و رشد و تاثیر ماندگار آن را می گیرد. مگر امکان دارد یک نهاد خیریه از ابزاری نامشروع و غیر قانونی و خارج از استانداردهای پذیرفته شده، به اهداف والای انسانی خویش دست یابد؟،،
این امر در عالم سیاست شبیه افراد، احزاب و گروههایی است که در این دنیای بزرگ، برای خدمت به مردم و آبادانی کشورشان، هزاران تعدی و ظلم می کنند وابزاری غیر انسانی و قانونی را به استخدام خویش می گیرند که به مردم خدمت کنند. زهی خیال باطل و فرجامی ناگوار.

حال آیا همراهی با دانش آموزان محروم و رساندنشان به شهروندی مسئولیت پذیر که هدف کلیدی و اصیل دارالاکرام است با بکارگیری ابزاری نادرست و خلاف کرامت انسانی و حقوق شهروندی امکان پذیر است؟
در نگاه مؤمنانه همانگونه که ورود مال حرام در یک خانه، معاش و معاد اهل خانه را نابود می کند، سازمان و جامعه، بسان موجودی زنده دیده شده که همان آثار افراد انسانی بر آن بار می شود.

دوم: اصل حاکمیت قانون، اصلی پذیرفته شده در دوران مدرن است. همه فرآیندها و رفتارهای سازمانی با اصولی عقلایی تدوین گشته و ملزم به رعایت آن می گردند. این اصل هم ریشه در اصل عدالت دارد و هم برابری. خروج از این اصل، یعنی ویران کردن نگاه انسانی به اهداف.
اگر در روزگاری اداره ساده و بسیط و دورهمی یک نهاد خیر، امکان پذیر بود، در جامعه پیچیده امروزی و انسانهای دارای حق انتخاب های متنوع و رقابت های تنگاتنگ تعریف شده در دنیای بازار، بدون جامعیت و شفافیت صد در صدی قوانین و ضوابط، رسیدن منطقی به اهداف آن هم از جنس نیکوکارانه و مهربانانه، امکان پذیر نیست و چه بسا نهاد خیری که قرار بوده باری از جامعه هدف خویش بردارد، وبال ایشان گردد، خود باری گشته و مزاحم گردد.

قسمت دوم:

به بهانه روز جهانی مبارزه با فساد، دارالاکرام فرصت را غنیمت شمرده و اعلام می دارد ، که این موسسه سعی کرده در مقیاس فعالیت خویش جلوی هر فسادی را بگیرید. آنچه در ذیل اشاره می شود بخشی از راهکارهای موسسه فرهنگی دارالاکرام در عینیت بخشی به اصل شفافیت است:

الف) تلاش در جهت رعایت و پیاده سازی استانداردهای مختلف و معرفی شده در سایت دارالاکرام در خصوص ضابطه بخشی به همه فرایندهای یک موسسه خیریه. دارالاکرام از معدود خیریه هایی است که تلاش می کند با استفاده از این ابزار، تعریف امر خیر و روش انجام آن را در جامعه تغییر و در مواردی اصلاح کند.

ب) تفکیک حامی از بانی: دانش آموزان مورد هدف ما همگی در قالب قرارداد بورسیه، در ازای تحصیل موفق خویش، از مقرری مشخصی در هر ماه برخوردارند. این مبلغ که توسط حامی تامین می گردد، هیچ گونه دخل و تصرفی در آن امکان پذیر نیست و صد در صد آن به دانش آموز تعلق می گیرد. نرم افزار تحت وب “به مهربانی” bemehrbani. Ir سامانه ای است آنلاین که با قبول درصدهای مختلف پرداختی همه وجوه واریزی برای دانش آموزان و به قصد بورسیه را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد و ریالی از آن جابجا نمی گردد.بانی، نیکوکاری است که اموال نقدی و غیر نقدی خویش را در اختیار دارالاکرام قرار میدهد و اگر شرط نکند که در چه مسیری هزینه گردد، موسسه در تعیین ردیف هزینه آزاد است.

ج) حسابرسی مستقل: این موسسه از سال 92 بر اساس قرار دادی با شرکت همیار حساب ( عضو جامعه حسابداران رسمی و معتمد سازمان بورس) همه ورودی ها و خروجی های مالی خویش را در اختیار این مرکز قرار می دهد و وظیفه حسابرسان بعد از تهیه گزارشات مالی، انتشار آنها به صورت شفاف و در دسترس قرار دادن عموم است.

اتخاذ این شیوه موجب شده آخرین تحولات شفافیت مالی در حوزه حسابداری در اختیار موسسه قرار گیرد.

د) معافیت مالیاتی با مبلغ صفر:
کسانی که دستی در امور مالیاتی دارند میدانند معافیت مالیاتی با مبلغ صفر برای یک موسسه خیریه که فقط یک بخش آن پرداخت بورسیه ماهانه با مبلغ قابل توجه به مدجویان است به چه معناست؟

این موسسه در سالهای 89، 92 و 93 با مبلغ صفر معاف شده و ما بقی سالها در حال رسیدگی است و دارالاکرام مطمئن است بر اساس ماده 139 قانون مالیات با مبلغ صفر بقیه سالها را نیز جلو خواهد برد. چون به تمامی فرایندهای خویش بر اساس اصول پیش گفته شده ایمان دارد.

روز جهانی مبارزه با فساد را گرامی میداریم و افتخار می کنیم در این مسیر با رعایت اصول پذیرفته شده عقلایی و تجربه شده، همگام هستیم.


۱۴ آذرماه، روز جهانی داوطلب و اقدامات داوطلبانه گرامی باد


روز ۵ دسامبر در جهان ، برابر با ۱۴ آذرماه ۱۳۹۷ از سوی سازمان ملل متحد با هدف توسعه اجتماعی- اقتصادی جوامع به کمک فعالیت‌های داوطلبانه، روز جهانی داوطلب نام‌گذاری شده است.

روز جهانی داوطلب فرصتی است برای تمامی داوطلبان و سازمان‌های بهره‌مند از حضور این افراد تا در کنار یکدیگر تلاش‌ها و فعالیت‌های بشردوستانه خود را گرامی بدارند، ارزش‌های فعالیت داوطلبانه را با دیگران به اشتراک بگذارند و کار داوطلبانه را در میان افراد جامعه، سازمان‌های مردم‌نهاد، سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی ترویج کنند.

روز جهانی داوطلب، امسال با شعار «داوطلبان پیش‌قدم‌اند، این‌جا یا هر کجا» جشن گرفته می‌شود؛ شعاری که به‌خوبی گویای سهم داوطلبان در یاری‌رسانی به هنگام وقوع بحران‌ها است؛ داوطلبانی که همیشه برای کمک در جامعه پیش‌قدم هستند و حضور می‌یابند.

۵ دسامبر برابر با ۱۴ آذرماه برای بزرگداشت داوطلبانی جشن گرفته می‌شود که در هنگام بحران، به ندای طلب یاری پاسخ می‌دهند، کمک می‌کنند تا امروز زندگی‌های بسیاری نجات یابد و حمایت می‌کنند از تمام کسانی که می‌خواهند فردایی با عزت و احترام داشته باشند.

فعالیت داوطلبانه در تمامی فرهنگ‌ها، زبان‌ها و ادیان یافت می‌شود. سالانه صدها میلیون از انسان‌های داوطلب، زمان و مهارت‌های خود را برای ساختن جهانی بهتر صرف می‌کنند. هنگامی که آن‌ها برای انجام کاری داوطلبانه اعلام آمادگی می‌کنند، در واقع به بهبود زندگی دیگران یاری می‌رسانند و در کنار این، بیش از هر انسان دیگری احساس تعلق به جوامع خود را خواهند داشت.

موسسه دارالاکرام نیز به عنوان سازمانی مردم نهاد که بر پایه فعالیت‌های داوطلبانه و دیدگاه انسان‌دوستانه، خیران و نیکوکاران با هدف حمایت از تحصیل کودکان و نوجوانان، بنا نهاده شده است؛ ضمن گرامیداشت این روز، قدردان افراد و سازمان‌هایی است که در راستای ترویج فرهنگ نوع دوستی داوطلبانه فعالیت می کنند.

زمینه دعوت به همکاری به عنوان همیار و داوطلب در موسسه دارالاکرام:


۵ سپتامبر ۲۰18 برابر با ۱4 شهریورماه ۱۳۹7 روز خیریه و نیکوکاری گرامی باد

۵ سپتامبر ۲۰18 برابر با ۱4 شهریورماه ۱۳۹7 روز خیریه و نیکوکاری گرامی باد.

14 شهریور برابر با 5 سپتامبر روز جهانی خیریه International Day Of Charity است . موسسه خیریه دارالاکرام این روز را به همه خیرین و نیکوکاران، تبریک می گوید.

“نیکوکاری در ترویج گفتگو، همبستگی، و درک متقابل میان افراد سهیم است.”

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه‌ای به منظور به رسمیت شناختن نقش نیکوکاری در فرونشاندن بحران‌های بشردوستانه و رنج افراد درون و بین کشورها، همچنین تلاش‌های سازمان‌های خیریه و افراد از جمله تلاش‌های مادر ترزا، پنجمین روز ماه سپتامبر مقارن با سالروز درگذشت مادر ترزا را “روز جهانی خیریه” نامیده است.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت این روز گفت نیکوکاری یکی از بهترین سرمایه‌گزاری‌هایی است که می‌توانیم روی آینده مشترکمان انجام دهیم.

موسسه دارالاکرام از سال ۱۳۸۰ در حوزه حمایت از تحصیل کودکان مستعد بازمانده از تحصیل و در معرض ترک تحصیل و با داشتن 9 شعبه فیزیکی در شهر های مختلف کشور، حمایت می کند و هم اکنون در حدود ۳۰۰۰ دانش آموز را تحت حمایت خود دارد.

این موسسه در کنار اعطای بورسیه تحصیلی خدمات آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی و … را به دانش آموزان ارائه می دهد و هم اکنون با رویکرد به روز رسانی فعالیت های خود و گسترش کمی و کیفی این فعالیت ها اقدام به راه اندازی سامانه نرم افزاری به مهربانی bemehrbani.ir نموده است.

پیش بینی می شود: با استفاده از نرم افزار به مهربانی امکان استفاده از محتوای آموزشی بر بستر اینترنت برای دانش آموزان تحت حمایت فراهم خواهد شد.

با ما در تماس باشید🙂