Skip to content

لحظاتی خوش در قاب سینما؛ تماشای گروهی فیلم با حضور دانش‌آموزان دارالاکرام آمل

photo 2025 05 18 09 سینما45 04 لحظاتی خوش در قاب سینما؛ تماشای گروهی فیلم با حضور دانش‌آموزان دارالاکرام آمل

تماشای گروهی فیلم در سینما توسط دانش‌آموزان دارالاکرام – سینما بهمن (آمل)

در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، جمعی از دانش‌آموزان بورسیه‌شده‌ی دارالاکرام – ۳۰ نفر (شعبه آمل) – به همراه خانواده‌های خود، در قالب یک برنامه فرهنگی از تماشای گروهی یک فیلم سینمایی در یکی از سالن‌های سینمای شهر بهره‌مند شدند.

این برنامه با هدف تقویت ارتباطات اجتماعی، ارتقای نشاط جمعی و فراهم‌آوردن تجربه‌ای فرهنگی در محیطی متفاوت برای دانش‌آموزان، برنامه‌ریزی و اجرا شد. برای برخی از شرکت‌کنندگان، این نخستین تجربه حضور در سینما و تماشای فیلم بر روی پرده بزرگ بود. محیط سینما، ترکیب نورپردازی و کیفیت فنی صدا و تصویر، فضای خاص و جذابی برای مخاطبان فراهم کرد.

فیلم انتخاب‌شده با محتوایی شاد و آموزشی توانست ارتباط مؤثری با دانش‌آموزان برقرار کند. بر اساس بازخوردهای دریافت‌شده، دانش‌آموزان از تجربه تماشای فیلم ابراز رضایت کرده و آن را فرصتی برای افزایش انگیزه، تقویت روحیه و تجربه‌ای لذت‌بخش توصیف کردند. خانواده‌ها نیز از برگزاری چنین برنامه‌ای استقبال کرده و آن را زمینه‌ساز تقویت تعاملات خانوادگی و ایجاد خاطرات مثبت مشترک دانستند.

چنین برنامه‌هایی می‌تواند به‌عنوان بخشی از فرآیند توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان، نقشی مؤثر در ارتقای اعتماد به نفس، حس تعلق و امید به آینده ایفا کند.

مؤسسه خیریه دارالاکرام – حامی دانش‌آموزان مستعد فاقد سرپرست مؤثر (شعبه آمل) می‌کوشد با استمرار فعالیت‌های فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و داوطلبانه، زمینه رشد همه‌جانبه دانش‌آموزان بورسیه‌شده را فراهم سازد.

با ما در تماس باشید🙂