به گزارش ایرنا، وارد حیاط خانه که میشوی بوی خاک آب زده اول صبح انسان را یاد خانههای قدیمی مادربزرگ میاندازد که قبل از هرکاری ابتدا حیاط خاکی را به امید آمدن مهمان آب و جارو میکردند.
دیوارهای آجری شاید در کنار دیوارهای سنگ نمای خانه همسایه جلوهگری نکند اما صدای چرخ خیاطی و کاپشن های نیمه دوخته و گفت و گوهای زنانه جذابیت این خانه را بیشتر کرده است.
سال جاری به نام « جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است. به گفته کارشناسان اقتصادی مردم به عنوان یک بازیگر مهم عرصه اقتصاد ملی به شدت نقش مهمی بر عهده دارند و جهش تولید در زمان افزایش قیمت ها و رشد تورم، اتفاق نمیافتد مگر آنکه مردم به این باور برسند که حضور آنان در صحنه اقتصاد و به دست گرفتن امور میتواند به تولید بیشتر، خودکفایی و در نهایت کنترل قیمتها منجر شود، این باور با توجه بیشتر به بخش خصوصی، جلب اعتماد و تقویت سرمایه اجتماعی کشور به وجود میآید.
تفاوتی ندارد مشارکت مردم سرمایهگذاری در یک واحد تولیدی بزرگ باشد یا راه اندازی کارگاهی کوچک ، مهم دخالت دادن مردم در تولید و نقشآفرینی تمامی اقشار جامعه در توسعه اقتصادی پایدار کشور است..
به گفته مدیر خیریه و دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) شعبه استان مرکزی ، از چهار سال قبل صندوق کارآفرینی به منظور توانمندسازی مادران در بخش اقتصادی و درآمدزایی برای خانواده راه اندازی شده است.
«مرضیه نوروزی» ادامه داد: با ۲۵ نفر از مادران کار در حوزههای مختلف خیاطی و قالی بافی آغاز شد.
وی ادامه داد: پس از موفقیت مادران در این حوزه تصمیم گرفته شد کارگاهی برای مادران توانمند در زمینه خیاطی راهاندازی شود تا به صورت گروهی کار انجام دهند.
مدیر خیریه و دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) شعبه استان مرکزی یادآور شد: این کارگاه یک هفته است که فعالیت خود را آغاز کرده و سفارش از تهران گرفته میشود و در مدت ۱۰ روز باید محصول تولید شده را تحویل دهند.
نوروزی افزود: پس از موفقیتهای صندوق کارآفرینی ، مادران دیگر نیز عضو این صندوق شدند و هم اکنون به ۳۰ نفر افزایش پیدا کرده است.
یکی از این مادران خیاط گفت: صفر تا ۱۰۰ زحمت سری دوزی با ما است اما سود برای توزیع کننده است.
وی ادامه داد: با توجه به تجربهای که داریم، میخواهیم خودمان تولید کننده باشیم و سود هم به جای نصیب کس دیگری باشد در جیب خودمان باشد.
این بانوی خیاط افزود: برای این که تولیدکننده باشیم در زمینههای طراحی،دوخت و برش مشکلی نداریم.
وی تاکید کرد: ما نیازمند حمایت مالی برای تهیه میز برش و قیچی برش و وسایل مورد نیاز دیگر هستیم.
بدون شک حمایت از این مادران در تولید پوشاک میتواند نقش مهمی در پویایی اقتصاد شهرستان و درآمدزایی برای خانواده های کم برخوردار داشته باشد و همچنین تحقق بخش شعار امسال باشد.
طریق لینک زیر میتوانید فیلم کارگاه خیاطی را مشاهده نمایید