Skip to content

دارالاکرامِ گرگان هشتمین کارگاه هوشِ هیجانی کودک و نوجوان را برگزار کرد

دارالاکرامِ گرگان، حامی آموزش و تحصیل کودکان و نوجوانان در معرض خطر ترک تحصیل، برای دانش‌آموزانِ بورسیه‌شده‌ی خود هشتمین کارگاه هوش هیجانی را برگزار کرد.

این کارگاه در ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۳ با حضور افسانه رحیمیان، کارشناس ارشد روانشناسی و درمانگر کودک و نوجوان در محل موسسه تشکیل شد.

در کارگاه هوشِ هیجانی، ۸ نفر از دانش‌آموزان پایه‌‌های اول تا ششم ابتدایی حضور داشتند و رحیمیان در رابطه با مهارت ارتباط موثر، روش‌های گوش دادن فعال، ارتباط چشمی، تُن صدای مناسب توضیح داد.

مهارت ارتباط موثر چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟ منظور از ارتباط اثربخش، ارتباطی است که در آن پیام هر فرد (کلامی و غیرکلامی) به وضوح به طرف مقابل منتقل و درک صحیح و کاملی از موضوع میان طرفین ایجاد می‌شود.

در این نوع ارتباط، در کنار انتقال اطلاعات، احساسات طرف مقابل درک شده و هیچ ابهام و سوتفاهمی میان طرفین شکل نمی‌گیرد. برای شکل‌گیری چنین ارتباطی طرفین باید مهارت‌هایی از جمله همدلی کردن، گوش دادن موثر، هوش هیجانی قابل قبول، زبان بدن و فهم نشانه‌های غیرکلامی را بلد باشند.

در نهایت هشتمین کارگاه هوش هیجانی کودک و نوجوان با بازی گروهی از دانش‌آموزان به منظور اطمینان از درک مطالب، به پایان رسید.

دارالاکرامِ گرگان، حامی دانش‌آموزان در معرض خطر ترک تحصیل، علاوه بر حمایت آموزشی و واریز بورسیه‌ی تحصیلی، با ارائه‌ی خدمات پنجگانه در حوزه‌های سلامت؛ معیشت؛ کارآفرینی؛ روانشناسی و فرهنگ، هنر و ورزش در کنار دانش‌آموزان و خانواده‌های ایشان است.

با ما در تماس باشید🙂