حسین توحیدی، مشاور مدیریت، تفکر سیستمی و توسعه رهبران و نیز پارتنر در مدرسه مدیریت ناول از موسسه دارالاکرام دیدن کرد.
توحیدی که نویسندهی مقالاتی در زمینهی مسئولیت اجتماعی نیز هست، ضمن ابراز خشنودی از فعالیت در این حوزه، مسئولیت اجتماعی را مسئله و دغدغهی شخصی خود عنوان کرد و در ادامه پیشنهاداتی را به عوامل این موسسه خیریه مطرح کرد.
این مقام مشاور رسیدن به یک ارتباط سیستماتیک و گسترده با شرکتها را برای دارالاکرام با توجه به ماموریت ارزندهی این نهاد خیریه امری ممکن دانست و ضمن ابراز امیدواری بر تحقق این امر در آیندهای نزدیک، بر لزوم یادگیری نحوه مذاکره صحیح از سوی نمایندگان این نهاد خیریه با شرکتها تاکید کرد؛ چرا که هر یک دلاری که صرف آموزش یک کودک میشود میزان اثربخشی آن در بزرگسالی فرد به چندین برابر برای خودش و جامعه خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه بیش از 30 هزار خیریه فعال در کشور وجود دارد، گفت: لزوما تمام این خیریهها موثر نیستند.
توحیدی با تاکید بر اهمیت تعامل سازنده، پایدار و نتیجهبخش با شرکتها، گفت: اولین گام در رسیدن به این مهم این است که یک انجیاو بتواند سایر شرکتها را بفهمد و در این مسیر به یک ادبیات مشترک با آنها برسد.
ایشان یک خیریه موفق را خیریهای دانست که بتواند ذیل مسئولیت اجتماعی خود به دیدگاهی مشترک با شرکتها و کمپانیها برسد.
وی با اشاره به اینکه در نگاه بسیاری از صاحبان کمپانیهای بزرگ خیریه به مثابه موی دماغ است، از اهمیت پرداختن به کار ترویجی و نیز تبیین صحیح رسالت موثر یک خیریه در جامعه برای صاحبان کسب و کارها گفت.
بنابراین ایشان شناختِ انگیزههای شرکتها از کار خیر را به عنوان کاری معرفی کرد که یک خیریه در درجه اول باید انجام دهد و بتواند منفعت شرکتها را بشناسد و بر اساس آنها برای عمل به مسئولیت اجتماعی طراحی و برنامهریزی کند، یک طراحی بُرد بُرد که منفعت هر دو سوی مذاکره را تامین کند.
موسسه دارالاکرام با بیش از دو دهه فعالیت در حوزه خیر عمومی و آموزش بیش از 2 دهه است که حامی ِ آموزش کودکان و نوجوانان بااستعدادِ در معرض خطرِ ترکِ تحصیل است و اکنون با دارا بودن بیش از 25 شعبه در سراسر ایران، با کمک نیکوکاران داخل و خارج ایران، حامی آموزش بیش از 7500 دانشآموز ایرانیست و با رفع موانع تحصیلی، یاریگرِ آنها در مسیر شکوفاییِ استعدادهایشان است.