در روزهای دوشنبه و سهشنبه نوزدهم و بیستم دی ماه 1401 همایشی با حضور مدیران شعب دارالاکرام در اردوگاه و مجتمع فرهنگی و هنری شهید باهنر و با هدف بررسی چالشها و فراز و نشیبهای دارالاکرام برگزار شد. در این همایش که با عنوان بیمها و امیدها برگزار شد، دکتر اسماعیل جلیلیان، بنیانگذار موسسه دارالاکرام، نیز حضور داشتند.
این نشست پس از تلاوت آیاتی از کلام خدا آغاز شد و در ابتدای امر اسماعیل جلیلیان در جهت حل مسائل و رسیدن به اهداف پیش رو گفت: همیاری، مهربانی و بهرهگیری از تکنولوژی و فناوریهای روز 3 اصلی است که باید همیشه مد نظر داشته باشیم.
ترکیب این 3 اصل با سایر عوامل برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیاز به سازماندهی مدیران دارد.
وی گفت: انجام کار از طریق دیگران یک اصل در مدیریت است که از طریق شناسایی، برنامهریزی و تقسیم کار و نظارت و همراهی با افراد و همیاری میتواند تحقق یابد.
الگوی ما در کار نیک الگوی سازمانهای اقتصادی، سودآور و تولیدکننده است. ساختار یکیست اما اهداف متفاوت است.
جلیلیان استفاده بهینه از سرمایه و استخدام افراد مناسب را یکی از راههای تحقق توسعه دانست و افزود: خیریهها میتوانند از طریق همیاری نیروهای فرهیخته را جذب کنند و از این طریق از تجربهها در کار داوطلبانه بهرهمند شوند تجربههایی که اکنون کاری برای انجام دادن ندارند اما با برنامهریزی مناسب به طوری که دچار سرخوردگی و خستگی نشوند میتوان از تجربه و مهارت آنها بهرهمند شد. جذب افراد همدل و همیار با یک برنامهی سازماندهیشده یک اصل مدیریتی است.
هدف انسانی ما مهربانی است.و امکان توسعهی مهربانی در دارلاکرام و به مهربانی فراهم شده است.
ارائهی خدمات پنجگانه به صورت آنلاین از طریق به مهربانی امکان عرضهی آن را در تمامی روستاها فراهم میکند. همچنین جذب حامیان، بانیان و مددکاران نیز از این طریق فراهم میشود.
جلیلیان در پایان درباره اهمیت شفافسازی کمکهای بانیان همانند واحد حامیان تاکید کرد.