Skip to content

به مناسبت تشکل‌های اجتماعی از دارالاکرامِ شیراز تقدیر شد

photo 2024 08 19 08 35 26 به مناسبت تشکل‌های اجتماعی از دارالاکرامِ شیراز تقدیر شد

همایشی با عنوان گرامیداشت سالروز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی ۲۲ مردادماه در محل مجتمع رفاهی دانشگاه شیراز به میزبانی استانداری و با حضور سمن‌ها، خیریه‌ها و دیگر تشکل‌های اجتماعی فعال در این حوزه برگزار شد.

محمد هادی ایمانیه، استاندار فارس، از سمن‌ها، خیریه‌ها و دیگر تشکل‌های اجتماعیِ موفق و فعال از جمله موسسه دارالاکرام شعبه شیراز با اهدای تندیس تقدیرکرد؛ در ادامه نیز دیگر نمایندگان موسسات خیریه و سمن‌ها و نماینده دارالاکرام، محبوبه صیاد، مددکار شعبه شیراز در این همایش شعبه شیراز را معرفی کرد.

دارالاکرام شیراز، حامی دانش‌آموزان در معرض خطر ترک تحصیل، علاوه بر حمایت آموزشی و واریز بورسیه‌ی تحصیلی، با ارائه‌ی خدمات پنجگانه در حوزه‌های سلامت؛ معیشت؛ کارآفرینی؛ روانشناسی و فرهنگ، هنر و ورزش در کنار این دانش‌آموزان و خانواده‌های ایشان است.

با ما در تماس باشید🙂