Skip to content

برگزاری کارگاه کتاب‌خوانی «باغ بیدار» در دارالاکرام زاهدان؛ گامی مؤثر برای ترویج مطالعه در میان کودکان

کارگاه باغ بیدار

 

مؤسسه دارالاکرام شعبه زاهدان با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و تقویت علاقه کودکان به مطالعه، روز نوزدهم خرداد ۱۴۰۴، کارگاه کتاب‌خوانی «باغ بیدار» را برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی برگزار کرد.

این برنامه با حضور خانم مریم قربانی، تسهیلگر داوطلب دارالاکرام زاهدان اجرا شد. در این کارگاه با بهره‌گیری از فضایی پویا و صمیمی، کتاب «واگن بازنشسته» اثر گوکنیل اوزکوک به صورت گروهی خوانده شد و دانش‌آموزان در گفت‌وگو و تحلیل محتوای آن مشارکت فعال داشتند.

بازخورد مثبت دانش‌آموزان و استقبال آن‌ها از فضای کارگاه، نشان‌دهنده تأثیرگذاری این برنامه در تقویت ارتباط کودکان با کتاب است چنانکه بسیاری از شرکت‌کنندگان، اشتیاق خود را برای حضور در کارگاه‌های آینده اعلام کردند.

کارگاه «باغ بیدار» یکی از گام‌های مؤثر دارالاکرام زاهدان برای تقویت بنیان‌های فرهنگی و ارتقای سطح مطالعه در میان نسل آینده است؛ نسلی که با کتاب، آینده‌ای روشن‌تر خواهد ساخت.

خانه کرامت زاهدان، حامیِ آموزشِ کودکان و نوجوانان در معرضِ خطرِ ترکِ تحصیل، در کنار رسالت اصلی خود که حمایت از آموزش دانش‌آموزانِ بورسیه‌شده است، می‌کوشد با ارائه خدمات پنجگانه در حوزه‌های سلامت؛ معیشت؛ کارآفرینی؛ روانشناسی و فرهنگ، هنر و ورزش، مسیر رشد همه‌جانبه دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان را هموار سازد.

با ما در تماس باشید🙂