معرفی به مهربانی
به مهربانی
دارالاکرام برای سهولت ارائهی خدمات از سال ۱۳۹۴ سامانهی آنلاینی به نام “بهمهر، بانی” را راهاندازی کرده است تا هر کسی از هر نقطهی جغرافیایی بتواند دانشآموزان بااستعدادی را که فاقد سرپرست موثر هستند در این سامانه معرفی کند.
سامانه به مهربانی علاوه بر فراهم کردن امکان ارتباط آسان میان موسسه، دانشآموز و نیکوکار برای انجام تمامی مراحل کار (از معرفی تا بورسیه)، تمامی اخبار و رویدادهایِ این استارتآپ را نیز در اختیار قرار میدهد. همچنین تمامی گزارشهای مددکاری درباره شرح حال دانشآموز در پنل هر دانشآموز قرار میگیرد و حامیان نیکوکار میتوانند به آن دسترسی داشته باشند. تمام اسناد مالی، نوع رفتارها و نحوهی کارها و فعالیتها در بستر آنلاین به مهربانی درج شده است.
به مهربانی چیست؟
به مهربانی سامانهایست برای ارائهیِ آنلاینِ تمام خدماتی که دارالاکرام فراهم میکند. تمام افرادی که خانوادهی دارالاکرام را تشکیل میدهند از جمله دانشآموزان، حامیان، بانیان، مددکاران و همیاران برای سهولت انجام کار میتوانند از طریق سامانه آنلاین به مهربانی فعالیت کنند. این امکان در راستای دیجیتالی شدن امور راهاندازی شده است.
از دیگر فعالیتهای این سامانه برگزاری جایزه «به مهربانی» است که هر ساله همزمان با روز جهانی کودک یعنی۲۹ آبان ماه در حوزه مسائل حقوق کودک برگزار میشود و فعالان حوزه کودک مورد قدردانی از سوی به مهربانی قرار میگیرند.
به مهربانی در مسیر فعالیت خود از همراهی و پشتیبانیِ معنویِ برخی اساتید و روشنفکران حوزه علوم انسانی از جمله دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی، استاد مصطفی ملکیان، استاد هوشنگ مرادی کرمانی، دکتر علی موحد و … با عنوان «سفیر مهربانی» برخوردار است.
به مهربانی امیدوار است که روزی فرا برسد که هیچ دانشآموزی به علت مشکلات اقتصادی ترک تحصیل نکند و حتی در معرض آن نیز قرار نگیرد. دارالاکرام درصدد است از طریق آموزش درست و متناسب با استعدادهاییک دانشآموز، از او یک شهروند خوب بسازد.